5 Alat Berkualiti Menjadikan Bulan Ramadhan Anda Berjalan Lancar

833
Designed by Freepik

Sememangnya bulan ini adalah bulan yang sangat istimewa untuk umat Islam di seluruh dunia. Kedatangan Ramadhan dapat dirasai oleh semua pihak dengan waktu malamnya di isi dengan ibadat tarawikh dan siang hari dengan aktiviti memasak / berniaga mencari pendapatan . 

Untuk para ibu , isteri , sudah mula merancang biskut apakah yang mahu dihidangkan kepada para tetamu yang berkunjung ke rumah. Kami berikan anda 5 alat yang membantu jadikan air tangan anda menakjubkan serta memudahkan kerja anda di bulan Ramadhan ni. 

Pengalaman membeli di Lazada yang cepat mudah serta selamat memudahkan kami untuk jadikan biskut raya rasa yang lagi hebat daripada dijual . 

Mari lihat  5 senarai alat yang anda perlukan sekarang
1. 
Faber Stand Bowl Mixer FM 533 Silver
faber stand Faber Stand Stainless Bowl 
memang mengagumkan saya . Dengan saiz yang elok iaitu 2.8 liter memudahkan kuantiti biskut yang saya buat  .

Tambahan pula , apa yang best tak perlu saya nak putarkan bowl  untuk adunan di kacau sebati . Anda cuma masukkan adunan yang diperlukan , tekan button dan adunan akan diadun sebati dengan mangkuk stainless steel berputar sendiri . 

Didatangkan dengan 5 kelajuan dengan butang pulse serta turbo memang memudahkan kerja . Jadi mudahkan sangat nak pukul telur putih , masukkan tepung ke dalam bowl dan kacau sebati di atas mangkuk bergerak dengan Faber Stand Mixer ni . 

Dengan review berkesan daripada mereka yang telah membelinya, pasti biskut menjadi sesuatu yang istimewa. 

faber stand mixer

Anda boleh dapatkan di sini  

2. Khind Oven Toaster OT 52R   

Khind Oven 52l

Dengan lebih 2++ review positif , sememangnya Oven Khind 52L salah satu pembelian berbaloi . Kalau kedai di luar sana untuk 52 liter seperti ini , harga nya hampir RM500 . Kan. 

So apa yang best ?
Saya boleh bakar 2 tray biskut sekaligus , 2 kg kek sekaligus . Oh sangat menjimatkan masa kan . Apa yang bestnya , Oven Khind 52L ni mempunyai api atas bawah dan keduanya sekali , mempunyai kipas untuk pembakaran yang sekata serta pintu hadapan dari kaca kukuh . 

Jadi brand Khind ni tak perlu diperkenalkan lagi . Cuba tengok review nya  amboi …sangat berbaloi untuk dimiliki . Waranty 2 tahun tau . 
Anda boleh dapatkan di sini . Best biskut bakar elok sekata. 

3. Khind ARF22 Air Fryer  

Anda mahu goreng popiah ? Buat resepi ayam kfc untuk anak tersayang ? Goreng nugget ayam  ? Ikan celup tepung ? Buat daging kebab ? Defrosted pau beku ? Tak de masalah dengan Khind Fryer ni . 

Dengan timer , suhu mencapai 200’C , bekas yang senang dicuci , semestinya satu pilihan yang bagus untuk anda dapatkan sempena promosi 43% Khind Fryer ni .

Anda just tuang minyak , LED akan bewarna bila dah panas , masukkan kepingan ayam , tutup dan apabila siap masak , LED akan bewarna balik menandakan setel . Boleh ngap . 

Berbaloi sangat dengan review daripada mereka yang dah beli Khind Fryer ni . Dan anda boleh goreng ikan bilis rangup tau dalam ni .

Terus dapatkan di sini

4. Khind BM500 Bread Maker
Saya suka sangat makan roti buatan sendiri . Kenapa ? Sebab bau wangi dia masa keluar selepas masak tu , dengan rasa lembut lagi dan boleh letak inti macam-macam . Tapi yang lecehnya nak mengguli doh . Tapi lepas jumpa dengan Khind Bread Maker ni , xdak hal lah. 

Masukkan tepung , yis , tekan button dan tunggu sahaja doh akan keluar lembut gebu gitu. Sementara tunggu doh siap , boleh buat kerja lain lagi .

Setakat roti pizza, bun inti kacang , roti manis tak de masalah pon . Ikut ja resepi mudah di beri , lepas tu tunggu ambil yang siap ja  dalam Khind Bread Maker ni.

Dengan 12 jenis program berbeza , resepi percuma dan warranty setahun , rasanya lepas ni kenyang dengan roti la kan . Cuba tengok apa mereka dah gtaw pasal Khind Bread Maker ni. 

Anda boleh dapatkan di sini .

5. Powerful Suction 600W Portable Vacuum Cleaner (Green)
Saya suka sangat dengan hampagas Powerful Suction untuk kegunaan harian . Dengan bunyi yang tidak terlalu bising , mudah nak membersihkan siling daripada sarang labah-labah dan tempat tersorok , jadikan ianya alat pilihan tuk kegunaan harian . 

Saiz yang cantik tergenggam kemas di tangan , cup yang mudah dicuci , serta tidak terlalu besar dan enjin yang kuat tuk menyedut habuk , saya rasa ianya berbaloi untuk anda dapatkan juga . 

Dengan lebih 50 review hebat daripada mereka yang telah menggunakan Powerful Suction ni , semestinya berbaloi tuk kegunaan harian . Tambah-tambah nak hari raya ni kan .
Anda boleh dapatkan hampagas di sini

Selamat membeli belah di Lazada dan jadikan hidup anda lebih mudah dan tersusun . 

Sempena bulan Ramadhan ini juga , Lazada memperkenalkan Ramadhan Sales khas untuk anda . Anda boleh check di bawah ini untuk lenkapkan apa yang anda mahu .